Meer over PC MEdia ServicesIn 1998 startte de eigenaar van PC Media Services met webdesign en webhosting. Er waren op dat moment 85 internet bedrijven in Nederland. Door het vergaren van kennis vanaf de prille start is de expertise bij PC Media Services zeer groot en divers.

Zoekt u speciale oplossingen voor niet alledaagse problemen dan komt onze kennis pas echt uit de verf.


Onze technologie


Al onze webhosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook! Mocht een server bijvoorbeeld plotseling uitvallen dan wordt dit automatisch opgevangen door andere servers waardoor er er geen downtime is! Verder is alle data op een volledig redundante SAN opgeslagen en iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie waardoor uw data veiliger is dan ooit. Ook zijn al onze webhosting servers voorzien van workload balancing: Een server wordt op basis van de huidige drukte automatisch het nodige vermogen gegeven.


Direct admin


Alle hosting pakketten hebben toegang tot direct admin. Hiermee kunt u zelf email adressen aanmaken, forwarders instellen, nieuwe gebruikers aanmaken en ga zo maar door. U heeft werkelijk optimale controle over alles wat met uw website en email te maken heeft.


SEO optimization


SEO optimalisering is uiterst belangrijk maar toch vaak onderschat. Search Engine Optimization. U wilt toch ook dat Google en andere zoekmachines u op de juiste wijze registreren en liefst wilt u een hoge google positie zodat veel potentiele klanten u vinden. Dat is wat wij voor u kunnen verzorgen.


Uw mobiele website binnen 15 minuten


Door de strategische overname van HetMobiele.Net heeft PC Media Services een aandeel genomen in de markt van de mobiele websites. U kunt door middel van een CMS systeem uw eigen mobiele website online maken en onderhouden. Voor meer informatie kijk op de website van HetMobiele.Net


Bedrijfsinformatie


PC Media Services
Valkenierstraat 221
5553CS Valkenswaard
T: (0)6 344 919 56

W: http://www.pcmediaservices.nl
E: info@pcmediaservices.nl